Please reload

Nylig

Jorunn Steffensen på Telemarkutstillingen 2020

August 16, 2020

1/10
Please reload

Aktuelt

Jorunn Steffensen åpner separatutstillingen Abstrakte former, 20. november 2015

November 17, 2015

Design: Tørdal Design
 

 

Jorunn Steffensen åpner separatutstillingen Abstrakte former med både nye og eldre arbeider. Utstillingen er en totalkuratering av et spennende kunstnerskap – i dialog med tid og rom. Steffensens arbeider kjennetegnes ved tydelige fargeflater som settes opp mot hverandre, hvor kunstneren er opptatt av farge og undersøkelse av farge. I utstillingen tas det hensyn til fargens egenskaper; hvordan disse er påvirkelige av lys og bevegelse, samt hvordan man ser på flaten. Til utstillingen utkommer også katalogen Abstrakte former.

 

Utstillingen åpnes fredag 20. november klokken 18.00 av daglig leder ved Telemark Kunstsenter og kurator for utstillingen, Ida Bringedal. Under åpningen spiller musikerne Guttorm Guttormsen og Leif Winther.

 

Utstillingen varer i perioden 21. november til 20. desember 2015.

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© Jorunn Steffensen / BONO

  • Facebook B&W
  • Instagram B&W