top of page

Jorunn Steffensen åpner separatutstillingen Abstrakte former, 20. november 2015


Design: Tørdal Design

Jorunn Steffensen åpner separatutstillingen Abstrakte former med både nye og eldre arbeider. Utstillingen er en totalkuratering av et spennende kunstnerskap – i dialog med tid og rom. Steffensens arbeider kjennetegnes ved tydelige fargeflater som settes opp mot hverandre, hvor kunstneren er opptatt av farge og undersøkelse av farge. I utstillingen tas det hensyn til fargens egenskaper; hvordan disse er påvirkelige av lys og bevegelse, samt hvordan man ser på flaten. Til utstillingen utkommer også katalogen Abstrakte former.

Utstillingen åpnes fredag 20. november klokken 18.00 av daglig leder ved Telemark Kunstsenter og kurator for utstillingen, Ida Bringedal. Under åpningen spiller musikerne Guttorm Guttormsen og Leif Winther.

Utstillingen varer i perioden 21. november til 20. desember 2015.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
Aktuelt
Nylig
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page