Please reload

Nylig

Jorunn Steffensen på Telemarkutstillingen 2020

August 16, 2020

1/10
Please reload

Aktuelt

Jorunn Steffensen deltar på Finnskogutstillingen 2017

February 22, 2017

 

Årets Finnskogutstilling på Røgden Bruk vil vise mangfoldet innen norsk tekstilkunst. I forbindelse med Norske Tekstilkunstnere (NTK) sitt 40 års jubileum ble medlemmene invitert til å sende inn bilder av både nyere og eldre arbeider. Juryen valgte ut 59 kunstverk av i alt 52 kunstnere i et tidsspenn fra 1983 til 2017. Jorunn Steffensen deltar på utstillingen med “Horisontmaleri II”.

 

Finnskogutstillingen finner sted fra 10-12. mars, og er årets kulturelle utstillingsbegivenhet i distriktet. Rundt 800 lokale publikummere besøker de ulike utstillingene på Svullrya iløpet av helgen. 

 

 

 

Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© Jorunn Steffensen / BONO

  • Facebook B&W
  • Instagram B&W